1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Eddig csak olvasgattam a topicot, igy üdv mindenkinek.

Én a Prisoners/bebörtönözve filmet néztem meg , felemás érzelmeket tett rám igy 6/10-et adnék rá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyik részről nagyon tetszet, hogy az utolsó 5-10 percig nem lehet sejteni, hogy ki tette .Másik részről viszont nagyon nincsenek elvarva a szálak, hogy összeálljon a kép.A karakterek megformálását sem értem a történet szempontjából egyáltalán nem számit egyiké sem.
    Kezdődik azzal, hogy túlélésre tanitja a fiát, aztán egy semmi a filmben.Az apa felhalmoz mindent a pincébe ,de a történet szempontjából lényegtelen.A kigyós gyereket sem magyarázták meg, hogy az most ki volt , ugyan úgy teljesen felesleges infó, hogy a faterja felakasztotta magát.A rendőrröl sem derül ki , hogy miért fontos, hogy intézetbe volt ,miért tikkel és kinek sms-esezik. Az öreglányt sem , hogy mi célja volt a labirintussal. ugyhogy nem tudom hova tenni , lehetett volna nagyon jó is.