1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonite
    Amerika kapitany kalandjai a teli harcossal:
    Sokkal jobb lett mint vartam.Ha igaz amit nemreg irtatok hogy ez mar a bosszuallok koalicioja utan van idorendben akkor nagy hianyossag kihagyni belole a tobbi szuperhirot,tenyleg megmagyarazhatatlan.Viszont ha ettol eltekintek,kapok egy latvanyos es izgalmas akciofilmet ahol meg a szineszek sem irritalnak.Siman hozta nalam az Avengers szintet.
    7/10

The art of steal:
    Hat ez viszont egyaltalan nem tetszett.Feluletes es klises szereplok,gyenge dialogusok.Kar,pedig a szineszek nem lennenek rosszak.
    4/10

Better living through chemistry:
    Egynek elment de nem valtja meg a vilagot.Ha nem Rockwell es 13 jatszana benne akkor total felejtheto lenne.
    5/10

Need for speed:
    WTF?!Aaron Paul-tol azert tobbet varna az ember a sorozat utan.Igaz nem az o hibaja a pocsek forgatokonyv es kiabrandito dialogusok.Na ha a FF-t lehuztam akkor ez nem tudom hol szerepel az autos filmek kozt,de szamomra valahol a minimum szinten.Borzaszto.
    3/10