1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csaba007
    Expendables 3

Először is sajnálom, hogy kiszivárgott, mert valószínűleg emiatt nem lesz 4.rész, de hát a remény hal meg utoljára.Nem bírtam tovább, talán a nyár legjobban várt filmje volt nálam, így megnéztem. Nah szóval szerintem remek akció film lesz, köröket ver minden tekintetben az előző két részre,szóval akinek azok tetszettek, ezzel is meglesz maradéktalanul elégedve. A történet ugyanolyan gyengécske, mint az előzőek, ezért erre nem is térnék ki, ez van, igazából ez is elég volt. Az akciók jók, kb 3* annyi van benne,mint az előző két részben együttvéve, sokkal látványosabbak és kidolgozattabbak lettek és ez szerintem a lényeg. A cgi néhol kilógott, de nem volt annyira vészes. A régi szereplők jók, Stallone folyton morcos képet vág, az új fiatal csapat nem sokat szerepel,de ők is rendben voltak, Snipes kellett, Banderas karaktere volt talán a legjobb,nagy dumákat nyom le.
    Simán 7,5/10, remek akciófilm, nosztalgikus még mindig és rendkívül szórakoztató. Bd-n nálam polcra fog kerülni előbb vagy utóbb.