[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #83367 Transformes: Az agykihalás kora
Na akkor a pozitívumok: Nincs Shila(Nononono) Lebuff, nincsenek lodeviccesnek szánt kapafogú robotok és lábbaszó álcák, se bágyú poénok, se komplett idiótaként viselkedő felnőttek.
Van helyette egy új emberi szereplőgárda akik viszont cserébe RÉM UNALMASAK! Mark Whalberget felismertem, de lánya + másik palinak kb SEMMI értelme sem volt a filmben. Fel sem tűnt volna, ha nem szerepelnek, vagyis feltűnt volna mert akkor 40 percnyi tök érdektelen párbeszéd és sehova sem tartó dumák kimaradtak volna. Nem értem miért erőltetik mindig az emberi szereplőket amikor nézők NEM AZÉRT ÜLNEK BE! Erre egy robotcsata közepén kb 1 percenként váltottunk vissza a szöszkére és a barátaira hogy nézzük, ahogy elszántan próbálnak rémült-szomorú pofákat vágni mérsékelt sikerrel.
A az arcunkba tolt termékmegjelenítések szintje mer már-már a magyar filmeket idézte.
Egyedül Stanley Tucci játszotta jól a szerepét. Az emberek között ő volt az egyedüli gyöngyszem. El bírtam volna viselni ha csak ő meg Mark szereplek a filmben.
Hogy a robotokat miért kellett úgy antromporfizálni azt nem értem. Optimus és Bumblebee jók voltak deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most komolyan szivarozó hájpacni szakállas robot? Bajszos, szamurájszerkós robot (aki ki tudja hány százezer éves alapból de azért a japán divat szerint öltözködik) és sensei-nek szólítja primeot? Meg valami laza lifegő bőrkabátos robot? Mi a fxsz van veled Bay?
Ez morzsányi szimpátiát, vagy kúlságfaktort sem éreztem ebből a három szereplőből. Nem menőek, hanem inkább szánalmasan röhejesek voltak. És ők élték egyedül túl?
A csaták jók voltak de olyan lélektelenek. A 2-ik rész Optimus Vs 4 ellen szintéjt egyszer sem sikerült meglépni. Bay kifáradt a csatajelenetekkel úgy látszik, vagy csak simán rutinból hozza őket.
Maga a rész átvezető jellegűnek tűntSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszajött Megatron(már megint) aki majd gondokat okoz a jövőben, megpendítették az Alkotókat akik újra akarják kezdeni és akik majd szerepelni fognak (tippre a végső hirig majd velük lesz1-2 film mulva).
Talán az első rész szintjére tudnám tenni. Nem bántam meg hogy megnéztem, de újra nem néznék bele az tuti.