1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Count Down 2012

Egy érdekes thaiföldi thriller-el állunk szemben. Ami tetszett hogy nem egy szellemcsajos/kísértetes klisémovie lett ez, hanem egy elég kemény rémtörténet ami egyetlen szobában játszódik de mégis feszültségkeltő. Engem onnantól kezdett komolyabban érdekelni mi sül ki ebből, mikor a filmbeli vendég a kutyás sztoriját mesélte a thaiföldi társaságnak.

Végig lekötött, kellően izgalmas volt jóllehet tényleg egyetlen bérlakásban játszódik nagyrészt a sztori.

7/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A sztori röviden: pár New Yorkban élő thaiföldi drogozni akar egy kicsit és megtalálják egy régi haverjuk dílerének a cetlijét amin egy telószám van... az utolsó szám le lett tépve így nem tudják felhívni, de mivel a hiányzó szám 1 és 10 között lehet valamelyik, így találomra beütik utolsónak a 3-ast és örülnek hogy valaki azon a néven mutatkozik be mint a cetlin lévő név... meghívják magukhoz hogy vigyen drogot és pár óra múlva meg is érkezik a fazon...

Kicsivel később az este folyamán az egyik thaiföldi megtalálja a díler cetlijének hiányzó darabját, csakhogy a papírra 8-as van írva! Itt már sejteni lehetett hogy nagyon nem azt hívták el akit akartak és hogy talán az illető maga az Ördög... ezután kezdetét veszi a hadd-el hadd és jómagam sem tudtam eldönteni a fazonról hogy ember-e, de szerintem nem volt az.