[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Godzilla
Na, végre valahára (?) megnéztem én is. Hát... hol is kezdjem. Először is, aki 2 óra zúzásra számít, azt már most el kell szomorítsam, a zúzás ugyanis nagyrészt a film második felére esik. Aki ekkor még ébren van, annak biztos tetszeni fog. De komolyan, néha még éreztem is, hogy bizonyos jelenetek az alvó közönséget célozzák, amikor hirtelen a képedbe repül valami.
A film kb másfél órájában a szokásos amerikai sztorit láthatjuk, a szokásos amerikai család, a szokásos amerikai családapa... mind, mind unalomig ismert klisék. Aztán egy kis blabla, hogy miért vannak itt a szörnyek, aminek kb a felét se értettem, mert annyira irracionális... na mindegy. Amint ezen túlestünk még jön egy kis vergődés, és végre az utolsó 20-25 perc akció, zúzás. Én azt mondom még így is jobb film lett, mint a '98-as, és volt egy-két dolog, ami kifejezetten tetszett, pl:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Godzilla kinézete, illetve, hogy a klasszikusok előtt tisztelegve még tüzet is okádik, ahogy egy rendes Godzillához illik. ... Ez inkább Godzilla, mint a '98-as. Az csak simán Zilla. :D A vonatos jelenet is kifejezetten jóra sikerült, ahogy az a b.szott nagy dög ott dönget, hihetetlen hatásos volt
Szóval összességében csalódás. Csalódás, mert egy kiváló Godzillás filmre (értsd: maga Godzilla sikerült baromi jól) ráhúztak egy amerikai sablon unalmas történetet, tehetségtelen színészek főszereplésével..... Ami nem lett volna baj, ha nem a film 2/3-a szólnak az emberek vergődéséről. Kicsit több Godzilla kellett volna, mert ez a szörny most brutálisra sikerült.... Kár érte. 5/10