1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Godzilla

A probléma ezzel az, hogy GZ csak mellékszereplő volt. Alig szerepelt a filmben, akkor is csak így bekámeózták. Mondom HÉ! Há ez egy GZ film vazze!

No mind1. Cserébe láthattunk butaarcú embereket (no és gyerekeket, me az kötelező) klissés katasztrófafilmes snittekben ahogy szokás. Volt itt minden kb. húsz különféle katasztrófafilmből összerakva. Valamint ostobenko faszkodásaikkal húzták az időt a végtelenségig. Ja megkaptunk géppityuval masírozó katonákat és jeepeket minden mennyiségben. Kár hogy ezzel maximum a verebeket lehet megijeszteni. A lepotyogó repülőkről és helikről már nem is szólva és persze a hajók kapitányai is mindég sík hülyék, mer az kötelező. Meg mindenki szívesebben lövi a civileket, emmá egyértelmű.

A bossok amúgy jópofák voltak (sajna hátulról nagyon cgi-s játékizének néztek ki, de előlről okésok) én sajnáltam is őket, de azok sem szerepeltek eleget és persze észveszejtő baromságok történtek velük is folyamatosan.

A film gyakorlatilag olyan jelenetek sorozata, amiket nyugodtan ki lehet vágni és SEMMI sem változik. Most hogy az emberek (egy ember) szemszögéből akarták megcsinálni a filmet az gyengus érv emelett.

Legmostmégidegesítőbb a pasi neje, aki MINDIG ott van ahol nem kéne, hogy lássuk meeennyire ijesztő, mikor óriáscsúcsragadozók csapnak össze. Azon bexartam.

Viszont GZ kivételesen jópofa és jófej volt, no és jól sikerült (kicsit gyenge volt, de azé megoldotta). Ha róla szólna a film, jobb pontozást is kapna mindenhol. :D Egész retro GZ volt, ahogy kell.

Egyszer azért meg lehet nézni, még akár szórakoztató is lehet, de nem ártott volna valami sztori alá, vagy ha az nem, akkor durva GZ eksön végig.