1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Pompeii

Csúnyácska főszereplőnő, néhol egészen vállallható, ám máshol (a vége felé) kifejezetten low-cost CGI, Havas Jon, bárgyú párbeszédek életszerűtlen történésekkel, hihetetlen gyenge főgonosz (Kiefer borzasztó a szerepben). A végefőcím előtti, meghatónak szánt jelenetem bevallom felnevettem - ez azért szintén gáz.

Teljesen lehúzni mindezek ellenére viszont mégsem akarom, mivel kevés hasonló film készül, és jó volt már látni valami római korban játszódó filmet, illetve a fekete gladiátor fickó is vitt egy kis színt a sztoriba - neki jobban szurkoltam, mint a főszereplőnek.

10/5

Snowpiercer

Sokak kikiáltották az év eddigi egyik legjobb filmjének, ami azért elég nagy merészség: faék egyszerűségű történet, közepes CGI (aki a Pompeii-nél jobbnak látja, sürgősen keresse fel szemorvosát), komolykodó Amerika Kapitány. Az ázsiai filmek rajongói biztosan üdvözítik, nekem viszont pont azért nem tetszett, mert a koreai rendező sem hollywoodira, sem ázsiaira nem akarta. Így lett egy sem ilyen, sem olyan szerelemgyerek, ami igazából semmiben sem kiemelkedő.

10/5

Rush / Hajsza a Győzelemért

Ha valami megérdemli az év eddigi legjobb filmje címet, akkor egészen biztosan ez a film. Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen jelzőt akasztok egy Forma-1-es mozira (őszintén: látott már valaki jót?), de zseniális film lett: hiába van főszerepben a versenyzés, mégis az egész sokkal inkább szól a két pilótáról, mint magáról az F1-ről. Daniel Brühl annyira hozza Niki Laudát, hogy az már félelmetes, ráadásul Chris Hemsworth is méltó partner a játékához. Hab a tortán a szép fényképezés, a kiváló soundtrack, és az izgalmas vágás: erről szól a mozi!

10/9