1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Elite Squad - 5/10
    ----------------------

Gondoltam megcsekkolom José Padilha korábbi rendezését is, hamár képbe kerult a robocop reboot során. Kicsit tobbet vártam, eléggé csapongó a film, kb. a feléig nem is volt tiszta, hogy mi lesz a sztori, kaptunk jeleneteket innen-onnan de egyébként nem volt rossz csak nem volt konnyu kovetni a torténéseket, hogy mi miért és foleg kivel torténik. Sok a szereplo, az én szememnek nagyon hasonlitanak is egymásra, és tényleg sokminden torténik.

A színészek rendben vannak, a fényképezés is baró, dramaturgia elmegy, a forgatókonyvon lehetett volna még dolgozni kicsit.

Akcióból viszont alig van, pedig egy ilyen cím után mást vártam volna. Isten városához lehet hasonlítani (annál is inkább, mert ugyan ott játszódik) de azért attol az alapfilmtol mérfoldekre van. Rossznak éppen nem rossz, nézheto kategória de azért nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Kiváncsi leszek a folytatásra, talán ott már felnott José a feladathoz és feszesebb filmet rakott ossze.