[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
BASSZAMEG!
(bocsi, fel vagyok dúlva)
Most jöttem ki a 40 nap, 40 éjjszakáról! Ma csajos mozinap volt! Már bánom! EMBEREK, AKI MÉG NEM LÁTTA, AZ MEG NE NÉZZE, MÉG HA OLTÁRI ORÁLPARTY-T IS IGÉR A PARTNER A FILM UTÁN! EZ NEM ÉR ANNYIT SEM!
Egyszerüen iszonyat gáz! Annyira elegem van ezekböl a filmekböl, hogy na! Hány ilyen jön még??? Eme filmek stilusjegyei, amik már megöritenek:
"A srác tesz egy barom fogadalmat, hogy megyszerzi/a bankettig megdugja/40 napig nem dugja meg/kékre festi a haját/leszopatja/bálkirájnöt farag a NÖBÖL! Ami szépen is megy, de a film 3/4-énél a csaj úgyis rájön/elmondja neki a srác haverja/elmondja neki a srác ellensége/elmondja neki a srác ex-nöje/olvassa az interneten, és felháborodva a következö szavakat modja: (kivétel nélkül mindegyik müben) ÉS ÉN MÉG BÍZTAM BENNED!!!
Ezek után a szerencsétlen krapek (hiszen ö már szarik a fogadalomra és igazából fallin' in love a csajba) ahelyett, hogy ész érvekkel megmagyarázná a picsának, hogy mi is történt, hagyja, hogy az elrohanjon, kibögje magát és majd csak a film vége elött 2,45 percel bocsássa meg az egészet, a srác BORZASZTÓAN ROMANTIKUS, SHAKESPEARE-I MONOLÓGOKKAL ÉS SZÓVIRÁGOKKAL TELETÜZDELT "ÁJLÁVJU"-JA UTÁN!
Emberek! Ez hányás...