1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zorrobomber
    Hunger Games 1 - uristenmiaszarvoltez/10

Biztos csak a gőzt eresztem kifele a fejemből de ez minősíthetetlen volt. Sajnálom mert Jennifer Lawrence szimpi, de ez nem jó film. A szőke gyerek át tud hajítani a válla fölött egy liszteszsákot? Ezt mesélje már el neki is:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Love sztori rész utólag begyömöszöltnek tűnik(még úgy is hogy ez kb. a film fele), simán elég lett volna ha a csaj egyedül tolja amazon style-ban(ezzel a mimika készlettel alkalmasabb lett volna a magányos szerepre). Amerikai pite módra ripacskodó óbégató ellenfelek: miért álltak össze, előbb-utóbb mindenkinek nyekk! A végén a szabálymódosítgatásoknál meg a pitbulloknál már csak a fejemet fogtam. Eleve milyen verseny az ahol simán csak úgy egyes versenyzőket megszórnak tűzlabdával? Békésen szundikáló versenyzők egy életre-halálra menő gladiátorviadalon? A barlangban két éjszakát aludtak? Ott miért nem kaptak tűzgolyót időhúzásért? Könnyen meglehet hogy ezeket a dolgokat csak én nem értettem meg, és mindennek megvan a maga magyarázata. Fájt.