1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • a.carkey
    Stalingrad (2013)
    5/10

Hatalmas csalódás volt a film. Pedig az oroszok ált. jó filmeket csinálnak, de a Spionhoz képest ez nagyon gyenge volt. Pedig voltak benne részek, főleg ami nem a harchoz kapcsolódott ami érdekes volt számomra, de nagyon kevés ilyen volt. :(

Thomas Kretschmannt mindkét Sztálingrád filmben elsütni elsőre érdekes ötletnek tűnt, de míg a németben van egy kidolgozott karaktere, az oroszban valami roppant idegesítő az egész személyisége. Értem én, hogy nem a német oldalt akarták bemutatni, de akkor minek kellett egy csonka német rész? Ráadásul így. Az ellenség a kapuk előttben legalább Könignél ügyeltek arra, hogy legyen eleje és vége a karakternek.

Amit pedig Kretschmann a végén csinál az annyira, de annyira értelmetlenül "oroszok mit gondolnak a németekről", hogy nem csoda, hogy orosz. Van múltjuk a saját háborús filmjeikből a hülyeségeknek.

1x azért mindenképpen kötelezően nézhető, de 3D-ben sem éreztem, hogy ezt erre kellett erőltetni. A német Stalingrad még mindig egy nagyon jó film, pedig volt pár Sztálingráddal foglalkozó alkotás.

A hangzás viszont zseniális.