1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kaknub12
    Viharsziget

Nem nagyon találok szavakat, aki látta, tudja mit érzek a film után még pár órával is. Iszonyat jó, semmi rossz gondolatom nincs a film iránt. Zseniális a sztori, zseniális! Az egész nagyon gyanús volt már az elejétől kezdve (kb) és a végén hatásosan derül ki minden.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Úgy érzi az ember a film végén magát, mintha ő is rájött volna a valóságra, azonosulni tudtam a beteg Caprio-val, mert nem tudtam, hogy valójában ő is beteg, bár a film végére nyilvánvalóvá válnak az utalások. Különösen tetszett a jelenet, mikor az autót felrobbantja és ottmarad a lánya és a felesége, amikor a pohár üres-utána tele van, C cellás jelenet... és sorolhatnám. A vicces mondatok is jók voltak.

A hangulata a filmnek nagyon klassz, imádtam ezt a borongós, sose süt a Nap (ha igen, akkor is kicsit más, nem az igazi, hátborzongató) időjárást. A zene is nagyon tetszett, fokozza a félős, izgulós, hátborzongató, komor és izgatott hangulatot.
    Az apró jeleket már biztosan megértem, észreveszem mikor újranézem, bár így is volt ami elsőre feltűnt, ezért is kezdtem el különböző végkifejleteket gyártani.

Nálam egyértelműen 10/10