[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tapasztalatból mondom, ha szemüveges vagy és nagy a szemüveged+fejed (nekem pl. arany rayban aviator keret), plusz esetleg egyik szemed még gemometriában is rossz (enyimé egyik durva, mer szemüvegben minden pontján más a derékszög, vicces vele pl. bedobni egy labdát a hálóba), akkor a 3D kínszenvedés moziban. A szemüvegek is szarok. Ha kívülre teszed a sajátodat, akkor elbassza a polárszűrőnek jövő fényt és szellemképes lesz, ha meg alá próbálod begyömöszkölni,akkor is gáz, hogy a két lencsepár túl közel van egymáshoz (bár a 3d szar az nem is lencse, ha úgyvesszük). Rohadt kényelmetlen is.
Jah és a mozis 3D-kben álatlában fele fényerőt élvezhetsz. Így aztán a sötétebb jelenetek olyan durván sötétek lesznek, hogy beszarsz élve. Mindkét Thor-t pl. 3D-ben láttam először és lófaxt sem lehetett látni néhol, míg utána 2D-ben egész élvezhető volt. Persze ha megduplázzák a fényerőt mindkét szemre, az más, de ez max. az imaxban van, vagy ott sem (nem tom, imaxban nem voltam és nem is szándékszom).
Szummaszummárum, ezeket nem szemüvegeseknek találták ki és kb. szarnak is rájuk.