[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
(A két régebbi nagyfilmet újranéztem.)
Pitch Black (2000)
Fasza kis túlélőhorror, remek helyszínnel, lényekkel, és persze Riddick badass.
7/10
The Chronicles of Riddick: Dark Fury (2004)
Ezt nem láttam annó, átvezető rajzfilm, egynek elment. Jó volt, hogy a Pitch Black után kb. közvetlenül vette fel a fonalat, de az átvezetés lényegében az utolsó perc, a többi kitöltés. De érdekes volt.
The Chronicles of Riddick (2004)
Uhh, na itt már voltak bajok. A fejvadászos, börtönös, Nap elől menekülős részek faszák voltak, ha csak ebből állt volna a film, remek lett volna. De itt volt nekünk ez a nem is tudom milyen szál, annyira katyvasz baromság. És sajna nagyon sok játékidőt elvett. Lord Marshal? Elementálok? Nekromongerek? A két ármánykodó hülye? Lélekelszívás? BAROMSÁG. Viszont a visszatérő két túlélő jó pontok voltak.
5/10
Riddick (2013)
Szerencsére gyorsan lezavarták ezt a Lord Marshal baromság szálat, és újra Riddick volt egy bolygó (és lényei) ellen. YEAH! És az első részre visszautalgatásokért is pacsi. Igazából a legjobb rész volt szerintem, nagyon jól szórakoztam.
8/10
(sajna a cliffhangerrel visszajött az értelmetlen/baromság szál, ha lesz új film, remélem nem ezt folytatják.)