[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rony94 #77765 Még az előzőhöz.
Az 1. rész egy egész jó film, de nem világmegváltó. 50-50%-ban van elosztva a poénkodás és az akció. Ez végül is rendben van.
A 2. résszel rögtön már az volt a baj hogy komoly filmnek akarták beállítani. És látszott is rajta hogy a komolykodás rohadtul nem illik az Iron Man-hez.
Így el is jutottunk a 3. részig. Szerintem a készítők okultak az előző részből és sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a poénkodásra. És ha engem kérdeztek, jól is tették. Szerintem ez lett a legjobb rész a 3 közül.
A Mandarinos csavarról meg annyit hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy egy elképesztő poén lett. Basszus, mindenki azt hitte hogy egy szívtelen terrorista, erre meg kiderül a film közepe-táján hogy csak egy félkegyelmű barom. Ez hatalmas poén a gyerekek számára és a felnőttek számára is egyaránt. A gyerekeknek azért, mert Mandarin nagyon idiótán viselkedik lebukása után. A felnőtteknek meg egyszerűen azért, mert az egész helyzet rohadtul abszurd.
Ez persze csak vélemény. Nem kötelező egyetérteni vele. Viszont vitatkozni szívesen vitatkoznék a filmről. Persze békés és nyugodt körülmények között (anyázás nélkül). :)