[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lantee #77743 Az a baj ezekkel a képregényfilmekkel, hogy semmiféle értéket nem képviselnek. Nem tesznek hozzá egy huncut hajszálat sem a filmiparhoz. Ki a tököm fog 10 év múlva emlékezni a Vasember 3-ra?! Vagy a Thor 2-re?
Már most egy nagy, színes-szagos szuperhős maszlag van a fejemben, ha csak az elmúlt 2-3 év termését próbálom felidézni.
Persze, termelik a csilliárdokat, de a lehető legfeleslegesebb módon. Jövö héten megnézzük, ahogy Thor megint megmenti a világot, aztán rá 1 hónapra Superman menti meg a világot, majd két héten belül egy egész csapat pizsamás fickó menti meg a világot...aztán hirtelen megint Thor menti meg a világot, de odanézz, holnap már a nyúlember menti meg a világot....bla-bla-bla.
Kecire unalmas már! Hiába szép a CGI, meg pörgősek a vágások, attól még az összes ilyen egy filléres bohóckodás. Én mondjuk sosem voltam képregényfan, egyedül a Batman tud valamennyire lekötni, de azt csak Nolan-nek köszönhetem.
uff