[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ironman 3 - 3/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Borzasztó hígfos, gagyi, unalmas giccsparádé. Ironman-t immár totál kiherélték, Downey is csak a kotelezot hozta de már unalmasan. Ráadásul nincs is már Tonyra szukség, lévén Jarvis megold mindent vazze!!! Egymaga elirányit tucatnyi páncélt, illetve néha megmenti a szerencsétlenkedo Tony-t.
A páncélok elol-hátul nyilnak (csak akkor nem tudom mi a szar tartja ossze oket, illetve ha belul uresek akkor mitol mozognak maguktól??? Uberfaszság), ja és lefele katapultálnak... Eszement idiotaság, orulok, hogy ezért sem fizettem egy vasat sem.
De a film mélypontja nem ez, hanem AMIKOR A FOGONOSZT, illetve az egyetlen komolyan veheto karaktert KIHERÉLTÉK a film felénél!!!! Ez milyen idiotaság??? Bármelyik, ismétlem BÁRMELYIK sztorival meglehet csinálni ezt az utolsó "trukkot", az egyik leggyengébb fordulatok egyike, borzasztó csalódás (persze, tudom, a 12 éveseknek biztos leesett az álluk, hogyaszongya "Apááááám, mekkora csavar"...)
Igen, itt most finoman utaltam a topikba járók szellemi szinvonalára is, akiknek ez a film kicsit is bejott.