1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hoz_Hun
    Én nem olvastam egy csomó etalon scifit, pedig szeretem a műfajt. Ez van, ettől nem érzem hülyébbnek magam, mert bármely fórumra bemegyetek, mindig van egy ügyeletes mindentudó, aki listákat vág az arcunkba, hogy "Na EZT se olvastad?" Már ne vedd magadra. Csak azt kell megérteni, hogy pl a Háború és Békét sem olvassák el sokan, pedig vannak akik szerint az alapmű. De lehetne még sorolni a dráma, stb műfajokban országonként, koronként a könyv hegyeket, amik kiemelkedő produktumok és mondhatnánk "illene" elolvasni.
    De maradjunk a scfinél. Az alapművek sem egyformák és nem jönnek be mindenkinek. Én pl ki nem állhatom a Dűnét. Se könyvben se filmben. Pedig próbáltam megszeretni, hisz a környezetemben mindenki imádta. Nem sikerült. Sem az írásmód, sem a világa egyszerűen nem fogott meg. Ellenben Asimov Én a Robot-ját nagyon szeretem (a könyvet nem a filmet).
    Erről az Ender's Game-ről speciel még nem halottam, legyen bármekkora alapmű. Engem az nem zavar, ha gyerek a főszereplő, rengeteg jó film van amiben gyerek a főszereplő. Bár ha túlzottan meg akarnak felelni a mai elvárásoknak, az átültetés aggodalomra adhat okot (mondjuk nekem mindegy mert nem olvastam a könyvet). Majd kiderül. Harrison Ford miatt amúgy is várós a film.