1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Somtum

Ennek a hegyomlás méretű pankrátornak eleddig azt hittem nincs is saját filmje, csak olyan amiben a kínaiak verik, vagy épp Bred Pitt válltájékon szúrja.
    Viszont minap komolyabban átfutottam a filmográfiáját és ráakadtam erre a nagyon is szerethető filmecskére, ami valahol kicsit gagyi, valahol vicces, viszont túlnyomó részt zúzós akció is egyben.
    Nathan Jones a maga 210 centijével amcsiföldön is magas, Thaiföldön viszont egyenesen óriás... de sajna olyan töketlen hogy képtelen a testi adottságait kihasználni ezért még egy takarítónéni is le tudja verni. Termete ellenére félénk tutyimutyi egyéniség aki még egy kerék kipukkanásától is összerezzen.
    Viszont pártfogásába veszi egy bokszos csaj, aki kitanítja verekedni, viszont sajna még ez sem elég... ekkor jön a képbe egy nagyon csípős thaiföldi savanyúságféleség, amit ha bekap annyira csípi a száját hogy dühöngő őrültté változik mert nem tudja máshogy levezetni az "érzést".
    Ebben az állapotában simán kettécsap egy felhőkarcolót és visszafejel egy vonatot. Szüksége is lesz ezekre az adottságokra mert a lánykát aki segít neki el akarja kapni egy másik böhömnagy figura... van nála ugyanis valami ami nem az övé...

8/10