[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#77278 -ra.
Számomra a főtéma itt a film. Vagy filmek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A spoilert meg azért használom, hogy akit nem érdekel a szélesebb körű véleményem, azt ne zavarjam vele. Tudtommal erre is való pont. Akkor válaszolnék is, mert innentől úgyis csak az fogja ezt olvasni, akit éredekel mit gondolok arról amit reagáltál.
Nem fogom összeszámolni a hozzászólásaimat, mert nem az számít hányszor válaszolok valamire (vagy fejtek ki véleményt valamiről) hanem az, miről és milyen hangnemben teszem.
A marhaságról alkotott nézeteink sem egyeznek. Szerintem marhaság lehet bármi, amiből az ember semmit sem tanul. Minden egyéb információ hasznos, mert valamit azért tanulhatunk belőle. Aki pedig sokat tanul, az előbb utóbb meg is okosodik és más szemmel kezdi látni a környezetét. Nem mellesleg pont emiatt szeretem a filmeket is mert kevés kivételtől eltekintve a legtöbbnek akad azért hasznos mondanivalója, csak az a kérdés: mit tudunk leszűrni belőle.
A mondandóim többsége nem marhaság, és pont emiatt ugranak rá az emberek (ahogy Te mondod) mert nekik is van véleményük a témáról, csak sokan nem tudják jól kifejteni vagy megfogalmazni azt. Nekem ez kicsit jobban megy. De mások meg más dolgokban ügyesebbek vagy szerencsésebbek mint én.
Nem szokásom válaszolni a "saját hülyeségeimre" sem. Ha ilyet tapasztalsz, az azért van, mert utólag még akadt valamihez hozzáfűznivalóm s így jelzem mihez is. De majd csatolok egy "ez lemaradt"-at legközelebb, hogy egyértelműbb legyen a dolog.
Látod, erre meg most Te hívtad fel a figyelmemet.
Betegség tünete.
Mivel láthatóan nem vagy szakorvos (vagy ha mégis, jól álcázod) ezért nem hinném, hogy ez a megállapításod kompetens. Ez az érzésed inkább önmagadból fakad, mert (gondolom) másoktól önmagadról sokszor hallhattál valami hasonlót. Sejtem mi lehet, s ha az amire gondolok: megnyugodhatsz: a másság nem betegség. Még akkor sem az, ha az emberek nagyrésze úgy gondolja. Erre pedig a következő soraidból következtettem. (fiúk fotózása stb...)
Ezzel a témakörrel kapcsolatban annyi a mondandóm, hogy mind emberek vagyunk egyedi ízléssel, vágyakkal és gondolkozással. Minden embernek joga van boldognak lenni, s joga van megtanulni, hogyan lehet boldog.
Utálattenger.
Ha valaki utál valakit, amögött bizony féltékenység vagy irígység áll legtöbbször, ami sajnos sokszor még az átlagosnál alacsonyabb intelligenciával is párosul. A kettő elegye meg elég kemény dió még a legokosabb embereknek is :)
És végül természetesen nem. Nem élvezem a negatív reakciókat sehonnét, de tudom kezelni. (a bevett módszer, ha nem reagálunk vissza rá. Vagy ha mégis, próbálunk kultúráltak maradni.
Ahogyan tettem most ezt is én.)
Szép vidám filmeket , boldog augusztust Neked és mindenki másnak aki ezt is most végigolvasta. Mert ha csendben is vannak, azért nem kevesen vannak Ők sem.