1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Én pl simán jól szórakoztam rajta, és feleslegesen nem hasogatok szőrt :) Abból a sznob korszakomból már kinőttem, amikor csak Bunuel, és Fellini filmeket néztem, meg francia szürrealistákat, és lazításnak valami neorealista cuccal tépettem az agyam. Jaj, és a korai Delon filmek... nagyon szerettem, pedig azokat a nagy sznobságomban már majdnem blockbusternek tartottam :) És persze rohadtul butának, értéktelennek tartottam bármilyen népszerűbb közönségfilmet, meg azt is aki ilyeneket néz... de hát akkor 16-18 voltam, hál' Istennek nem tartott sokáig ez a korszak. Néha igenis jólesik, ha Bruce Willis megmenti a világot, nincs ezzel semmi baj, a helyén kell kezelni.
    Amúgy szerintem rohadtul nincs Oblivion mánia, egyszerűen többek jól szórakoztak rajta, és ahogy írod, jó ideje nincs egy épkézláb film ebben a kategóriában.