1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Jesszusmária... az Asylum Sharknado-ja után azt hittem, hogy már nem fogok meglepődni semmin. Tévedtem. Mert jönnek a.... Szarzombik!!!! 'Hótkomoly', most találtam a kedvenc virágboltomban! A rilíz neve: "Szarzombik.Azaz.A.Holtak.Budija.[2011].DVD9.LayRue"
    Akartam képet is szúrni, de meggondoltam magam. Megrendítő. Ízelítőnek inkább írok: csillagkapu? Vagy tektonikus lemezek mentén megnyíló féregjárat? Esetleg tesseract? Felecsd el! A mi rémeink univerzumára egy lepattant pottyantós nyit ablakot! A 00-ás kapun át özönlő rémek ereiben vér helyett szar folyik, de a zsebük is végtermékkel van tömve, amivel szívesen dobálják az amúgy sűrűn hascsikarással küzdő szereplőket! De van itt minden a szarral fertőző kis élősködőtől kezdve a fekáliát fröcsögő zombikon át a finggázzal levegőben repkedő lány vs. giga-szarbogár csatáig minden. Priceless...