[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Oblivion - 6.75/10
kifejezetten korrekt alkotás, gyönyörű látványvilág, viszont... buta. nem Michael Bay/Fast and Furious 279 buta, de azért épp eléggé, tele gondolkodás felfüggesztését is átbökő gigantikus logikai bakikkal. gáz. ha ezeket sikerült volna kikerülni/kimagyarázni, egy nyolcas simán lehetne. Mass Effect-ből nyúlást is kicsit túlzásba vitték.
Andrea Riseborough meg szerepeljen több dologban, nem az a tipikus n+1 szépség, de
Welcome to the Punch - 6/10
sokak által szidott, szerintem remekül kinéző látványvilág, megfejelve nem a legtökéletesebb és bölcsebb történettel, viszont leköti az embert, korrekt akciókat szállít, és nem akar többnek látszani, mint ami. egyszer bőven vállalható.
The Numbers Station - 5/10
mi van veled újabban, kedves John Cusack? ok, ez legalább szimplán csak teljesen semmilyen és abszolút de közepes volt, nem vérlázítóan okádék fos, mint a The Raven, de baszki, Grosse Pointe Blank és War, Inc. után azért kurvára többet várna az ember.
Birthday Girl - 4.5/10

History of the World: Part I - 8/10
Mel Brooks, teljesen abszurd, kibaszottul jó. az egész humorában a Fényes Nyergekre (Blazing Saddles) hajaz, akinek az bejött, ez is kurvára fog tetszeni. ha valaki jókat akar röhögni, nagyon megéri megnézni.
"Fuck the poor!"
Trance - 7/10
benyalja és végig leköti a kétlábút, határozottan kellemes, minden mást meg már leírtak róla előttem, egy dolog kivételével: karakter által összeszedett sérülésen The International óta nem nyüszítettem ennyire, pedig még a trailer is ellövi.
Clue - 7/10
The Call - 2.5/10
...és akkor már egyensúlyozzuk ki ezt a sok magas pontszámot, mert ekkora fost közel egy éve nem láttam.
ok, nézzük részletesen. pocsék alap felütés, de ok, még ettől függetlenül lehet jó valami, itt még nem kell temetni. aztán... Halle kibaszott Berry. valaki súgja már meg kedvesen hollywood-nak, hogy az ok, amiért évek óta nem láttuk ezt a nőt semmiben szimplán annyi, h egy marék döglött dingóvesét sem ér mint színésznő. kb az egész film alatt két dolgot kellene csinálnia, ijedt és semleges arc között váltogatni... és bazdmeg ez sem sikerül neki! annyira pocsék a színészi játéka, h még a család most már kevésbé kicsi kincsét (Abigail Breslin) is lehúzza a béka segge alá, pedig róla tudom h tud remekül játszani. egyszerűen... rémisztő. és ehhez hozzácsaptak egy olyan "háttérzajt", hogy a zeneszerzőnek egy falka dobhártyáját rágcsáló csótány se lenne elég büntetés... igen édesem, értem, nagyon izgalmasnak akarod beállítani a jelenetet, hiába nem az hála a pocsék színészeknek és forgatókönyvnek. soha nem fog sikerülni, ellenben a buta néző nagyon szívesen kikötne miatta egy nászmenet mögé. elképesztő. mindenki nyugodtan ajánlja ellenségeinek, nem fogja megbánni, max amikor bosszúból egy lefóliázott szobában ébred és áldozatai képe helyett ezzel néz szembe.