1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Snitch: Nem jutottam el a végéig, csak kb. a feléig, meguntam, beletekertem, meg a végét futottam csak még át. A főszereplő (Dwayne "The Rock" Johnson) ellenére nem akciófilm, vagy komédia, hanem egyfajta bűnügyi dráma, megtörtént események alapján. Talán nem lett volna rossz, csak éppen nem volt hangulatom hozzá.

The Hobbit 1.: Na, ezt sem bírtam végig, ami a korábbi LotR tapasztalatok alapján szerintem nem meglepő az esetemben. :) Az elején a törpés rész túl hosszú és unalmas, a törpe herceg állandó mellfeszítése röhejes, utána végre elindultak, de csak a trollokig jutottam, ahol feladtam. Három Shrek-klón mókázik a tűz körül, miközben Bilbo próbálja a lovakat kiszabadítani, majd jön egy teljesen gyerekes, ostoba, vértelen, geg-parádéba hajló "csata" a törpékkel, aminek a végén... Itt kinyomtam és töröltem a fenébe. PJ utolsó jó filmje a '96-os The Frighteners volt és ennyi, nincs tovább, a nagy költségvetésű szuperprodukciókkal nem tud mit kezdeni, a korábbi fantáziája, kreativitása teljesen eltűnt a buta, csillió dolláros giccshalmok alatt.

Olympus Has Fallen: Na, ezt viszont végig tudtam nézni, pedig agyatlan akciófilm. Rettenet marhaságok vannak benne, ennek ellenére Fuqua kihozta belőle, amit lehetett és Gerard Butlerből jópofa badass akcióhőst faragott. Külön jó pont, hogy a kisgyerekes szállal nem sokat nyűglődtek (pedig amikor először megláttam, már azt hittem, a végén is ez lesz az egyik fő drámai elem és gondolatban már húzogattam is lefelé a pontokat, de szerencsére hamar túlestek rajta) és a kézikamerás jelleg ellenére sem szégyellősködtek az akciókkal, ezek a részek teljesen élvezhetők. Fuqua eddigi filmjei is hasonlóak voltak (kivéve a botrányosan giccses Tears of the Sun-t), tőlem jöhetnek még ilyenek. Azt se bánnám, ha ebből a Mike Bannings karakterből faragnának valami buta akciósorozatot, mondjuk a következő részben egy repülőteres - terroristás sztorival, aztán a harmadikban a mostani első rész főgonoszának testvérével, majd... áh, mindegy, tudjátok, mire/kire gondolok. :) 6/10