1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Na én elég sok filmet néztem meg most az utóbbi időben!
    - Szövetség: (4/10)., Nagy kaki az egész...unalmas, alig van benne egy-két harci jelenet...alig vártam hogy vége legyen. Bár tény hogy a trükkök nagyon jók lettek...azért kapott tőlem 5-t...:)
    - Olasz meló: (8/10)., Nagyon jó film...izgalmas, alig van benne erőszak (vér) és mégis baromira izgalmas...mikor néztem fel se tűnt hogy elment az az idő amíg néztem! A kicsi-kocsik nagyon ottvannak :)
    - Karib tenger kalózai (9/10): Nagyon nagy film...jó díszlet...jó történet, jó színészi alakítások, jó effektek, jó poénok...szal nagyon ott van :)
    - Bad boys 2 (5/10): nem rossz, jó poénok vannak benne, Will Smith és Martin Lawrence is nagyot alakít, de tipikus amerikai akciófilm, és iszonyatosan hosszú!
    - Dumb és Dumberer (6/10): nem rossz film, de nem is olyan jó. A két csóka igazi vadbarom...van benne egy-két jó poén is...de közelében sincs az első résznek...hát ott Jim Carrey nagyon nagyot alakított :)

Most ennyi...ezt 2 nap alatt néztem meg mindet, bár a Karib tenger kalózait sztem moziban is meg fogom nézni, mert azt itt néztem a gépen feliratosan, szutyok minőségben! Holnap kill bill-t nézek moziban...majd leírom arról is a véleményem. Sorry h hosszú lett az iromány :)