1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita
    En sem vagyok mar tini,soot.A kepregeny atiratokat is vilageletemben utaltam,untattak es hiaba szereti vagy szerette valaki a latvanyos akciofilmeket,a gyerekkent kezben tartott papirt nem potolhatja semmilyen CGI.Felnottunk kozben,es hiaba keszult neha 1-1 Tarzan film,vagy probaltak meg Dr.Justice szeru fohost beletuszkolni a filmekbe,nem erdekelt.Igy voltam anno a Michael Keaton-os Batmannel is,egy kalap szar volt annak ellenere hogy Nicholson egy zsenialis szinesz,es mar akkor is az volt.
    Viszont!
    Amikor unott faarccal(ahogy a mostani jatek/kepregeny adaptaciok ele leulok ha epp van idom) leultem megnezni a Dark Knightot,az nem tartott sokaig.Marmint a faarc.Az a film valamiert beinditott bennem valamit.Talan Ledger monologjai,talan a sotet hangulat,vagy a teny hogy minden percben tortenik valami,a franc sem tudna igy megmondani utolag.Egy biztos,eletem egyik legmeghatarozobb filmelmenye.Nem a Batman vilag miatt,hanem a rendezes,szineszi jatek,kepi vilag,hangulat az ami konkretan [email protected] lehet itt fogast keresni es biztosan talalni is Nolan-en,de engem kilora megvett a faszi azzal a filmmel.
    Bizom benne hogy keszul meg hasonlo hangulatu es minosegu munkaja,mert az ilyen superman/pok/vas/farkasemberek/avengers,stb eleg gyengek ahhoz kepest.

Btw
    Vasember 3
    Az elso reszt keves film tudja felulmulni.Ennek sem sikerult,de RDJ-t nezni meg mindig fun,Ben Kingsley meg kb egy felisten :)
    Szal a 6-ost siman megerdemli a 10-bol.

A hatalom arnyekaban
    Kemeny,azt hittem vegig fogom unni,de nem.Eleg izgalmas es fordulatos film politikai drama.
    7/10

A terminal
    Fuu ezt tok reg lattam,nem is emlekeztem ra hogy ennyire jo hangulatu,kedves kis tomhenksz movi.Pozitiv elmeny.
    7/10