[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Naja, de attól hogy lökött, még éppolyan veszélyes maradt, mindamellett, hogy kiszámíthatatlan és még Szarumán sem bízott már benne. Gandalf szerint öt nagy vari volt a világukon, ebből hárman mindjárt ők voltak, a barna, szaru, meg ő. Na most Gandalf nem nagyon ismerte el ilyenformán a hatalmát, csak azoknak, akik valódival bírtak. Mint pl. Galadriel. Nekem ő a kedvencem. Ő a legerősebb a hatalmasok között messze. A gyűrűvel még Szaurónt is lazán keresztbehugyozta volna, mint a hóembert, csupáncsak nem fűlt a foga a sötét úrnőséghez, bárhogy is vágyott rá, tudta hogy túl sokba kerül... :D
Én mindig is a tündéket csipáztam Tolkien-nél, mert rém kifinomultak, beképzeltek, maguknak valók, távolságtartók, gyanakvók, jól felszereltek, jól képzettek, fegyelmezettek, hűvösek, titokzatosak, jól értesültek és mások számára totál érthetetlen viselkedésűek. Nagyon jól áll ez nekik, egy valóban ősi, nemes fajnak, ami épp eleget szopott már az újonnan jövőktől. :D