1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    A Moebius metró

Végre van szinkronosan! Talán túl sokat vártam tőle, mert érdekes véleményeket olvastam a filmről.

Sci-fi? nem sci-fi, de mégis van benne, csak semmit nem mutat valójában belőle.

Hát ez még egynek is lassú és vontatott volt, nem hogy többször nézős.

Karakterek felszínesek, senkit nem kedvel meg az ember, senkiből nem tudunk meg a minimálisnál többet.

Oké, a film témája érdekes, nincs is igazán gond vele, de vontatott / többre számítottam.

6/10

Life of Pi

Fantasztikus alkotás. Kár hogy nem moziban néztem 3Dben. Full HDban egyszerűen tömör gyönyör. Nagyszerű munka. A macska CGIje egyszerűen döbbenet! Vallási téma persze felszínes, ahhoz képest ahogy be volt állítva, de erre számítani lehetett.

9/10

Munkaügyek

A magyar OFFICE? naja... csak sokkal sokkal jobban mint az amerikai verzió! Haláli karikatúra, az amcsi verzióhoz képest valóban ütős poénokkal. Mucsi Zoltán zseniális, ahogy Mogács Dániel s a többiek is nagyon jók! Így kell igényes magyar sorozatot csinálni.

10/10

Flight

Denzel Washington... már jó. A film is jó, sőt mi több! Izgalmas, bitang látványos bevezető, majd végig érdekes dráma, ami nem ült le, mindehhez Denzel kiváló játéka. Másztszí!

9/10