1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blacksheep333
    Sosem szerettem a szuperhősöket. A Batman is arról szól, hogy egy dúsgazdag csávó denevérjelmezben agyba-főbe veri a csóró bűnözőket. :D

TDK-ban is a macska egér játék volt a király. Az egész filmet Joker vitte a hátán. Amint a sztori egy másik szereplővel foglalkozik, már az ember azt várja, hogy mikor lesz megint Joker a fókuszban. Legalábbis én így voltam vele.
    TDKR-t meg Bane miatt várós. Rég érdekelt már ennyire karakter, trailerek alapján nagyon eltalálták. Tom Hardy szépen kidobta magát, a jelmeze fasza, hangja félelmetes, de a hanglejtése intelligenciát, míg az egész megjelenése agressziót sugároz. Jokerrel ellentétben neki van terve, nem csak a káoszra megy. Ugyan még az indítékát nem tudni, de remélem valami lázadás vagy revolúció lesz a felső tízzel szemben a por-népet felkarolva. ( "Gotham, take control... take control of your city. Behold, the instrument of your liberation! Identify yourself to the world!" )
    6 perc részlet a TDKR-ből (szar minőség)

Puzsérnál számomra az volt a Best-Of mikor egy reggeli műsorban levetítették az Arkham City videojáték trailerét, mint az új Batman film előzetese, az meg össze vissza oltotta, a segg műsorvezetők meg ott bólogattak, meg kínjukba röhögtek, mert ők még annyit sem vágtak az egészből, hogy melyik Batman. :D
    Meghogy az egész önmaga paródiája és komédia szinten kellett volna megmaradnia. Valszeg még nem olvasta a Killing Joke-ot, például.

A Die Hard meg az egyik legjobb akciófilm, és mérföldkőnek számít a műfajban.