[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom miről beszélsz :) egyszer láttam a filmet, megjelenéskor, utána pár héttel kijött az alternatív befejezés, 6-8 perc kb., azt is megnéztem
annyi különbséget látok a kettő között, hogy míg a mozisban tényleg "Legendává" és hősség válik (azáltal, hogy feláldozza magát a cél érdekében (meg ugye az ellenszer felfedezésével)) addig az alternatívban (sarkosítva, de) életben marad, nehogy az amerikaiak sírjanak, mert nem tipikus happyend a film vége... tudod, olyan, ahol minden szar megoldódik a film utolsó 5 percében és mindenki boldog
még mindig fenntartom amit írtam, meg kellett halnia, nem csak azért mert befordult lett és értelmetlen lett az élete a kutya nélkül, hanem egyfajta "megbánás" is ez a részéről, a sok leölt "ember" iránt... nem tudna normális emberi lényként élni, a bűntudata és a befordult személyisége miatt... egy pszichopata remete lett belőle kb. az évek során