1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    The Divide

Mielőtt megnéztem olvastam róla néhány kritikát, éshát elég vegyes volt a kép. A film rendezője ugyebár Xavier Gens, őt legfőképp a Hitman film rendezésével ismerhettük meg, éshát az nem sikerült túl jól sztem. Ez a film mindenképpen jobb lett.
    Szereplőkről elmondható, hogy főként sorozatszínészek játszottak, éshát jónéhányukon meg is látszott egy kicsit. mindenki hozott egy átlagot, de semmi több.
    A történetről csak annyit, hogy az ötlet nagyon jó, és sikerült azt a hatást elérnie, hogy sokszor elkezdtem gondolkodni, hogy az adott helyzetben én mit csináltam volna.
    Mint már előttem is írták egy hsz-ben, a végét kicsit elnyújtották, kicsit sok volt már. Helyette kiváncsibb lettem volna arra, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kik voltak azok a fehér ruhás emberek, mit akartak, miért vitték el a gyereket, hova vezetnek azok a folyosók...

Összességében nagyon is nézhető a film, nem mondanám horrornak, inkább scifi-thriller, és mivel nincs olyan sok film ebben a múfajban, ezért könnyen befogadja az ember. 7/10