1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Már megint rég írtam ide... nah most kiírom magamból a felgyülemlett véleményeket:D

Blues Brothers
    Azon ritka filmek közé tartozik, amik nem tetszenek, amikor megnézem őket, de utána eszembe jutnak a poénok és beérik:D
    Eléggé jó film volt, nagyon jó zenékkel, fantasztikus színészi játékkal és egy iszonyat poén stíluskifordító autósüldözéssel.
    7,5/10

Ének az esőben
    Valami régi "kultusz" musicalre számítottam, semmi többre és részben meg is kaptam.
    Mert ugyanis ez tényleg egy kultusz musical(féleség), de akkora poénok voltak benne, hogy csak vigyorogni tud az ember. Ráadásul ugye a legtöbb poén az emberek "idétlenkedéséből"(táncos jelenetek pl) adódik. Ezek voltak az igazi vígjátékok, az fix.:)
    9/10

Panoptikum - A viaszbabák háza
    Egy egyszerű klasszikus horror Vincent Price-al... kell ennél többet mondani?:)
    7/10

Sherlock Holmes
    Nem számítottam sokra ennél a filmnél, de ha előbb megtudom, hogy Guy Ritchie film (mint a stáblista), akkor mindjárt másképp tekintek rá.
    Ez egy iszonyat jó akciófilm volt! Ilyennek kell lenni egy akciófilmnek, nem pedig olyannak, mint az Expendables... jó tudom azért az más genre, de ez tényleg egy izgalmas film volt:)
    7/10

Pár dollárral többért
    Ugyebár a Dollár trilógia 2. része... először azt hittem, hogy ezekre folytatásként kell tekinteni, de amikor elkezdtem a 3. részt nézni (és sajna még nem sikerült befejeznem 2 hónap alatt se), akkor rájöttem, hogy ez nem így van:D (nah meg persze a visszatérő, előző részben meghalt szereplők is árulkodhattak volna)
    Clint Eastwood még mindig a legtökösebb volt akkoriban, újdonsült partnere nagyon szimpatikus volt, a történet pedig jobban tetszett, mint az 1. részben. Spaghetti western for life!:D
    8/10

Leharcolt oroszlánok
    Akad egy gyerek, akit lepasszol az anyja két vén redneck rokonhoz egy kis juss érdekében.
    Először nem nagyon gondoltam, hogy ebből valami újat is ki lehet majd hozni, de pozitívan kellett csalódnom!
    Bár a főszereplő kissrácot sose kedveltem... mindig is egy díszletnek tekintettem rá, aki csak úgy van, mert kell... de a két vén csont mindenért kárpótol:)
    Sok poén, kaland és egy határozottan erős drámai szál... tetszett!
    8/10