[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyugi, itt abból kell kiindulni sg-n hogy minden szar,kivéve azok a filmek amiket kb.3-4 emberke istenít,most nem akarom megnevezni őket,mert még személyeskedésnek hangzana.És képesek bárkivel vitába szállni igazuk megerősítésére.:)
Én nagyon szeretem a filmeket,nem csak azért írok,hogy megmondjam a tuti frankót. engem nem érdekel a hype és hasonó tömeghisztériák,megnézem..tetszik e vagy sem eldöntöm ennyi. De nem erőlködöm hogy márpedig ez afilm azért tuti,mert..és előadás,csak arra várva valaki belekössön,vagy igazat adjon.
Bár itt is talán légyeffektus működik.:D Mert uhh ezt sokan látták csak jó lehet :D
Vannak akik ezt részesítik előnyben,főleg sorozatoknál szoktam ezt olvasni,hogy a számok nézzétek meg!! Azok nem hazudnak!!:D És persze nem emrik bevalalni sokszor ,hogy ennek ellenére tényleg szar valami.:)
A lentebb emlegetett filmet én is láttam kb 6/10re értékelném. 3 pont a jó színészgárdának,persze semmit nem mutattak. Bár Olivia egyedül megérne nálam úgy 8 pontot,ha elmehetnék vacsorázni vele :)
Az alapkomcepció jó volt,csak tényelg kicsit mindenki alevegőben lógott. Ez nem úgy siekrült ahogy keleltt volna,de nagyon szarnak nem mondanám,mert akkor az igazán Zs filmek milyenek? :D