1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Nah azért egy NCFOM sosem lesz akkor film,hogy sok év,vagy évtized múlva is elővegyem és leüljek,és rácsodálkozzak,hogy életem derekán ha ezt kihagyom akkor én már nem is érek,értek szart sem.
    Mi az ,hogy nyitottabb az Újra,frissre? Én inkább úgy fogalmaznám ezt,hogy álljunk be a túlértékelt aklkotások istenítésébe? Mert ezek a filmek azok,számomra,lehet itt pár embernek sokkal többek,életük részévé vált. Én lehet kicsit maradi vagyok,de jobban bejön Michelangelo szobra,mint egy mai vasból heggesztett absztrakt akármi,ami ugyanúgy művészet,és kifejez valamit.
    Nem tisztem akár védeni CSOCSO-t,hisz azt hiszem leírta mit is gondol,vagy hogyan. Páran vannak itt akik szinte személyes sértésnek veszik ha egy film nem tetszik valakinek. Én is szoktam adni haverom szavára,meg persze viszont ha látunk valamit,és figyeld,nézd meg tuti jó film. Persze én teljesen más területek is mozgok,ő sokkal inkább látványfilmes,én meg minden "szart"is megnézek. :D
    De kár is vitatkozni,hisz tudjuk sehova sem vezet,illetve úgyis személyeskedéshez.
    De ugye ez az SG-és Magyarország! :D