[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egyrészt remélem, hogy annyira elégedett lettél azzal amit itt nekem idehánytál, hogy utána ki is verted rá.
Másodszor ha kicsit visszaolvasnál tudnád, hogy a Nem vénnek való vidékről, a Driveról, a The Tree of Life-ről és hasonló nézőközönséget eléggé szélsőségesen megosztó filmekről ment itt a diszkúrzus mostanában. Azért írtam ezek a filmeket mert, noha ugyan olyan megosztóak voltak mint a The Tree of Life már ami a nézőközönséget illeti nekem azok speciel nem jöttek be egyáltalán ellentétben ezzel a filmmel ami tetszett.
Harmadszor számomra a látványosság volt az ami művészivé tette a filmet. Hol említettem én olyat előző kommentemben, hogy ez egy MŰVÉSZFILM amit a látványelem tett művészi színvonalúvá? Nem! Ez egy FILM amit a látványelem tett művészi színvonalúvá és épp ezért SZÁMOMRA legalábbis művészfilmé. Nem mindegy, hogy szarba csapni vagy csapba szarni tudod.
Negyedszer pedig hagy adjak már olyan pontot az értékelésemre amilyet én akarok basszameg! Ha nem tetszik még szerencse, hogy tudod forgatni a fejed és nem kell a kommentemet bámulnod, végső esetben pedig még mindig ott van a jobb felső sarokban az X amit a veled egyetértő kolléga olyan szépen kihangsúlyozott a fejlécében...