1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Az élet fája /The Tree of Life/

Először is viccnek tartom, hogy egy ilyen kaliberű alkotást itthon képtelenek moziban vetíteni! Sőt gyanítom, hogy ez a büdös életben nem fog megjelenni semmilyen formában nálunk!*

A trailer megtekintése óta, az év legjobban várt filmje volt számomra.
    Itt leszögezném, hogy ez az a film, ami a legtöbb embernek nem fog tetszeni, sőt nagyrészük a feléig nem fogja kibírni. Nagyon nehezen emészthető, nehezen érthető darab, egy igazi absztrakt(nincs klasszikus cselekmény, csak egységek, dialógusok elvétve vannak, csak a monológok vezetik végig a filmet).
    A történet középpontjában egy fiú felnőtté válása áll, melyet a rendező művészi párhuzamba von az élet létezésével, és annak körforgásával, mindezt gyönyörű képekkel, és hangaláfestéssel tálalva. A színészek kifogástalanok, különösen Brad Pitt és a kis srác, de a többi mellékszereplő is remekül hozza a karakterét.
    Nem pontozom mert szvsz lehetetlen, engem lenyűgözött, és csak annak ajánlom, aki nagyjából tudja mit várjon, és nem retten vissza az elvont filmektől, mindenki más(aki már a Drive-nál beragadt), az nagyon messziről kerülje.

* persze miután megnéztem, rájöttem, hogy ezt itthon tényleg felesleges moziban vetíteni, mert a kutya nem nézné meg, aki meg véletlenül beülne rá, az elég hamar kisétálna. Sajnos e téren totális szellemi sivárság a jelenlegi mozitársadalom.