[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
megnéztem a Transformers 3-at én is a hétvégén véleményem ki is fejtettem róla a saját topikjában,ami lényeg ez a film rádöbbentett hogy én bizony nem igen fogok moziba járni max ha valami oltári nagy fantasztikus mérföldkőhöz érünk.
Ilyen jegyárak mellett meg amit egy kis nyíregyházi palace/cinemacity jeggyel(ezt még most se értem),ilyen vetitést produkál(értem ezt a homályos,zajos,szemcsés képre nem teljesen tökéletes hangra)az egyetlen 3d termében addig én itthon megvárok mindent BD-n és kellemesen megnézem full HD-ban 1080p-ben 107cm-en az adott filmet eredeti hangon annyiszor amennyiszer akarom és nem húznak ki a zsebemből hirtelen 6-7-8k HUF-ot,amikor még a kis mezei mozik voltak a kis 20-30-50 forintos jegyárakkal többet járt az ember moziba( jó most kiegyeznék egy 500-800FT-os max árban),de családostul elmenni egy filmet megnézni úgy hogy a mozi nem hozza a pénzemért az elvárt színvonalat az nem kicsit felháborító.Úgyhogy részemről maradok híve a home cinemának,elnézést a kirohanásomért.