1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    Transformers 3 (Imax)

Már a jegyvásárlásnál történt érdekesség,ugyanis Andy Vajna jelent meg két hölgy társaságában és vett valamire jegyet.Nem nagyon tetszett neki,hogy nehezen ment 250 Forint visszaadása xD
    A film 157 perce meglepően jól kivolt töltve,szinte egy percig sem unatkoztam viszont a történet kicsit gyenge volt de nem is vártam nagy csodára.Hihetetlenül látványos,profin kidolgozott az egész de 2011-ben ha van elég pénz egy filmre akkor azt gondolom nem nagy cucc.
    A főszereplő srác nagyon jól játszotta a szerepét de Rosie Huntingtonról ez már nem mondható el viszont a testének a látványa kárpótolt mindenkit.Az autobotok és az álcák túlságosan emberségesre sikerültek mind kinézetre mind viselkedésre.Ez sem volt szimpatikus.
    Akinek nincsenek nagy elvárásai és csak kikapcsolódni akar annak nagyon fog tetszeni.

6/10

egy hete vasárnap is Imaxoltunk :

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A 3D itt sokkal kevésbé érvényesült annak ellenére,hogy nagyobb költségvetésű film mint a T3.Nagyon sokszor levettem a szemüveget és egy deka különbség nem volt a látványban.
    Johnny Depp szépen elviszi a hátán az egész filmet.Vicces,provokatív,szórakoztató.A történet jobban tetszett sokkal mint a második és a harmadik rész de még mindig az első a fav.
    Szerencsére itt már nem erőltették a Krakent és hasonló misztikus butaságokat.

7/10

Imax összességében csalódás sokadjára is.Az Avataron kívül egyszer sem érte meg a plusz pénzt amennyivel a jegy többe került a normálnál.