[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sucker Punch - Sztem a magyar cím spoileres, az eredetit meg nem igazán értem, de sebaj, valszeg kevés szlenget ismerek. A sztori maga nekem elég egyenes én nem akarok benne látni mindenféle rejtett utalásokat a lányokkal való játszadozásokra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kislány bekerül a gyogyóba, álomvilágába menekül, ahol a "műtét" előtti pillanatban újraéli azt az időt, amit az intézetben töltött.
A buszsofőr a védőangyala a megszökős buxának, akikről a film elején regél.
Sztem ez a legszimplább értelmezés, ami ebben a fórumban eddig előfordult, de nem szégyenkezem :P
Persze lehet belenézek megint, de jobb ez nekem, ha még ezzel sem akarom az agyamat csesztetni...
A lányok szépek, a film egy baromság, a CGI miatt nem tudom eldönteni, h a szürke komor világ van-e a végén is, vagy a szőkecuna megint álommanóval kamatyol... Nekem 3/10, ha a jegy mellé adják valamelyik combost, akkor 5/10.
A Szvít drímsz-et ezerszer hallottuk már, ejnye.