1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    na akkor jön az én érvem

attól hogy kannibálok még nem zombik. falkában erősebbek.
    gondolom könyebb összeverődni és az idegeneket elkapni... kevésbé kötődsz teis az idegenekhez... így könnyebb lehet talán fel(nem)fogni... valami alapján kell szelektálni, fontos a túlélés meg az egyén (ösztön) de utána szorosan jön a család, barátok... szal sztem logikus hogy az idegeneket megeszik
    de amúgy én simán elképzelhetőnek tartom ezt a kannibalizmust egy ilyen világban, falun pl. mindennapos a disznóbelezés, szárnyaszsigerelés... szal ott az ilyesmihez hozzá vannak szokva, a túlélési ösztön meg nagyobb annál hogy ilyeneken fennakadjon. meghát tudjuk számtalan történelmi helyzetből hogy van amikor élnek is vele, pl. most a legutóbb kimentett mexikói bányászok nyilatkozták hogyha nem jön a segítség akkor valószínüleg hamarosan elkezdték volna.

az ókorban és középkorban meg simán voltak ennél cifrább dolgok is amiket műveltek,akkor is semmibe nézték az életet (gondolj arra hogy már az emberi civilizáció gyermekkorában megjelent a rabszolgaság... gyaur kutya minden ember)
    most ha ezt a kis közeget átrakod ilyen "globálisabb" posztapo világba ahol már tényleg a víz és élelem sem biztos akkor sztem simán logikus ez a viselkedés