[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Fűrész 7
Először is leszedtem vmi állítólagos brripet, aminek a színárnyalata, vhol a végtelen f*szában volt(magenta színű vér, és hasonlók), amit próbáltam korrigálni a pléjával, de nem sok sikerrel. szóval óva intek akárkit is, hSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<--- ezt leszedje.Saw.VII.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.
Ez alapvetően meghatározta az élményemet a filmmel.
Én a Fűrésszel úgy vagyok, h egyszer megnézem az újat és felejtés, az előző részek totálisan törlődtek a memóriámból, nem is vágom már a történetét, meg az össze-vissza tekergetett fonalát. Hát kérem szépen ezt sem értem, és nem is lesz a mostani sem sokáig raktározva az agyamban, de az eddigiek legalább lenyűgöztek fasza hentelésekkel, aminek a mostani rész még csak a közelében sem volt. Mondhatnám, ultragagyira sikerültek a kellékek, de annyira, hogy a 30 éves horror filmek megirigyelhetnék.
Az eddigi részeket sem pontoztam, de ez a mostani még annyit sem érdemelne, mint az eddigi részek átlagának a harmada.