[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #60414 Piranha (2010)
Az előbb fejeztem be, és... nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Alexandre Aja, mint rendező jól cseng (Sziklák Szeme remake), viszont néha ő is mellényúl.
Nagyon érdekes lett a végeredmény, mert mint film ér vagy 10-ből 3 pontot, azonban ha a szórakoztató faktort nézem, akkor van az több is bőven. :)
Tetszett a beach partyk felhőtlen érzése, a hülye amcsi tinik 'a bulin kívül mindenre xarunk' életérzése is nagyon átjön. Ráadásul ennyi női mellet is ritkán látni egy filmbe zsúfolva, már a triplaikszeken kívül úgyértem. :D
Jól sikerült a fényképezés, viszont a trükkök nincsenek a helyzet magaslatán. A lassú, közeli képeken jól mutat 1-1 hal, azonban ha sok van belőlük és mozognak is... nos ott sokszor zavar van a rendszerben.
Nekem kifejezetten tetszenek az olyan filmek, ahol az ijesztegetésen kívül van egy kis feszültségoldó humor - nos itt akad bőven. Igazából 2-3 percenként nevettem egy jóízűt, mert szinte minden rémisztőbb kép után van vmi feloldó humorforrás. A nevesebb szereplők sajnos csak mellékszereplők, az egyetlen akit kicsit többet mutatnak, az Elizabeth Shue, belőle jó kis milf lett. B) :D
Verdikt: Mocskos és vicces szórakozás, 10/6