[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sorry srácok, de egy utolsó szó erejéig még a T3!
Szóval egy elég durva logikai hibát véltem felfedezni benne!
SPOILER!!!!!!!!!!!! (bár a hazai bemutató után már nem kellene erre figyelmeztetni, maximum elötte)
Tehát: ez a skynet ugye egy teljesen más skynet mint amit az eddigi részekben ismerhettünk meg.
A második részben ugye csak késleltették az ítélet napját. A skynetet nem a cyberdine, hanem a hadsereg fejlesztette ki. Eddig ugye tiszta.
A T800-as azt nyilatkozza John Connornak, hogy őt azért küldték John Connor ellen a jövőben, mert tudták, hogy John kiskorában már találkozott egy T800-assal (konkrétan egy olyannal aki pont ugyan ezeket a külső jegyeket viselte, tehát Arnold arcát viselte) és ez segítette a beszivárgását a bázisra és J.C. likvidálását!
Kérdem én: Ez a skynet honnan a rákból tudta ezeket az infókat?
Azoknak az infóknak a birtokában egy másik idősíkon levő skynet volt. Ennek a skynetnek halvány fogalma nem lehetett arról, hogy egy másik "énje" korábban már visszaküldött 2 terminátort, egyet John anyja, egyet a kisfiú John ellen, de legfőképpen arról nem lehetett tudomása, hogy az ellenállás elfogta az egyik beszivárgó egységét, átprogramozták és azt küldték vissza védelmezni a hősöket!
Ez a skynet nem küldhette vissza a régebbi filmek terminatorait, hiszen akkor a SAJÁT T800-asa (és T1000-e) is más információkkal rendelkezett a skynet kifejlesztésével kapcsolatban (konkrétan akkor csak a cyberdine volt a képben).
Az már csak hab a tortán, hogy a T800-as ebben a részben azt mondta, hogy nem őt, hanem egy másik 800-ast küldtek vissza régebbre, magyarán akkor az ellenállás 2db T800-ast programozott át????????
Nemtudom érthető-e.
Tehát olyan logikai bakik vannak a filmben, amire egyszerűen basztak figyelni, vagy leszarták magasról, lévén a hülye amerikaiak (meg páran innen a fórumról :-DDD) úgysem értenek az egészből semmit, agyukat leköti a fantasztikus akciójelenetek befogadása...
Hát ezért mondom én azt, hogy ez a film nem több egy látványos akciófilmnél, és a Terminator eposzt csúnyán bemocskolja a logikai bakikkal!