1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    [/b]Kick-Ass[/b]

Kellemes anti-szuperhős tinifilm, de pont ugyanazt éreztem, mint az Inception-nél: manapság a közepesnél jobb, de a kiválótól azért messze lévő filmeket divat túlsztárolni.

A rendezőtől, aki az elmúlt évek talán fantasy adaptációját tette le az asztalra (Stardust / Csillagpor), sokat vártam, de nálam leverte a magas lécet: sajnos minden tekintetben gyengébb a film, mint a Csillagpor volt. Kevésbé ötletes, kevésbé sziporkázó, és elég sok a játékidő tágítását szolgáló üresjárat. Bár a film soundtrackjében is vannak zseniális dallamok, összességében az sem annyira összetett és egyedi.

Persze nem csak lehúzni akarom a filmet, mert azért bőven jobb, mint az átlag hollywoodi szemét, kellemesen humoros pillantok is vannak szép számmal, az akciók kidolgozása is minőségi.

De....

10/7

ui: csak nekem ugrott be rengeteg hasonlóság a Watchmen-nel a film nézése kö