[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Justil #56700 Nekem az eredetben egyedül egy dolog nem tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit a dolognak a hátterét elnagyolták szerintem. Oké, így is bőven hosszú lett a film, talán túl sok lett volna, ha kicsit fejtegetik a dolog hátterét, csak ez a "a hadsereg fejlesztette ki" egy kicsit elnagyzolt magyarázat szerintem, mármint nekem az lett volna, ha én kerülök pl a csaj helyébe, és ennyivel elintézzük a dolgot. Konkrétan azt nem értettem, hogy a nem eleve extraktor szereplők számára miért ennyire természetes ez az egész. Amennyire tudtam, figyeltem a film alatt, de nem fedeztem fel arra való utalást, hogy mikor játszódik a történet, a "látszólag" valós színtérben pedig nem voltak futurisztikus dolgok, ergo ha a jövőben, akkor a nem túl távoli jövőben. Aztán ott volt az a szerkezet, amivel összekapcsolták magukat, arról is ejthettek volna pár szót, legalább egy fél perces párbeszéd erejéig.
Illetve még egy dolog, amit nem értettem. Elvileg, a lökés után 1xre ébrednek fel az álomból a benne lévők. Akkor viszont a repülőgépen hogy nem tűnt fel Robertnek, hogy mi a szitu? A beépített stewardess leszedte róla azt az infúzió szerű micsodát esetleg?
Szóval így 1-2 dolog egy kicsit sántított nekem, de ezek összességében eltörpültek az egész mellett, így nem tudtak zavarni :)