[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Book of Eli
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtom, a film megnézése után olvasgattam itt a kommenteket :) Hát én már a film első negyedében sejtettem, hogy Eli vak. Az, hogy ránéz az emberekre, csak félrevezetés egyrészről, másrészről, olyankor lehet látni a szemét (mármint amikor nincs rajta napszemüveg) és lehet látni, hogy "valami nincs rendben" :)
Amikor pl az elején bemegy a házba, és kinyitja azt az ajtót és ott az akasztott ember, ott is egyértelműen látszik, hogy nem lát. A másik legnagyobb árulkodó jel, amikor lazán napszemüveg nélkül van kint a napon. (Harmadik jel, amikor bemegy hozzá a kiscsaj, hogy "témázzanak", ő visszautasítja... egy látó ember nyilván nem utasította volna vissza a kiscsajt, hisz látta volna milyen dögös... :D:D:D:D:D (na jó ez csak vicc:D))
Akiknek meg a film (vagy Eli tettei) hiteltelenné váltak, amikor kiderült, hogy vak, azoknak nincs hite :)
Nekem is egyből a fallout ugrott be, a posztapokaliptikus világ nagyon zsír volt, főleg, hogy HD -ban néztem, a képi világ 10 pontos.
Maga a film nálam 8,5 -es, lehet ha vallásos(abb) lennék akkor többet kapott volna.
8,5/10.