1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Coine
    Star Wars EP2

Összességében nagyon tetszett a film.
    Negatív dolgok, amiket már mások is leírtak :
    -primitív tőmondatos társalgások
    -2 idióta robot megjelenése a csata közepén
    -néhány szereplő

Doku szvsz gyenge szerepet nyújtott, sőt ez nem is volt igazán szerep, odament és lealázott mindenkit simán.
    Mace Windu szintén alig csinált vmit (bár már maga a jelenléte azzal a lila karddal nagy volt), ahhoz képest, hogy a 2. legerősebb Jedi Yoda után.
    Yoda power hatalmas volt, ahogy zúzta a kisöreg, hát óriási volt :D
    Anakin közepes szereplő volt, szvsz kicsit fiatalos volt 18 éves kora ellenére.
    Amidalával nem volt semmi gondom :)
    Obi van szvsz kicsit "gyenge" volt, nem volt képes betölteni Qui-Gon Jin (remélem jól írtam...) szerepét, mert szerintem QGJ volt az első rész 1etlen kiemelkedő szereplője.
    Mindezek mellett Obi Van jó volt.
    Nagy poén volt, hogy a klónok, akik a jövőben birodalmi rohamosztagosok lesznek, a jó oldalon álltak :D
    Tetszett még az is, hogy végre fény derült ki Boba Fett apja, és hogy az ő klónjaiból van minden rohamosztagos. Már látom magam előtt, hogy a köv. részben Boba megöli Windu mestert...

röviden ennyi, maga a film nagyon bejött, nem is értem, hogy tudták így elcseszni az 1. részt.