[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Akkor Starwars:
Nekem ez tetszett a legjobban az összes között, de ez azért lehet, mert nem voltam soha akkora sw fan, még kiskoromban sem.
Az EP 1-hez képest a történet, a szereplők (az űber Darth Maul-t leszámítva) mind jobb mint az elsőben.
A legegyszerűbb magyarázat arra, hogy miért is tetszett annyira nekem, annyi, hogy képes voltam egy délutánt átbeszélgetni a haverommal a filmről. És ez egyértelműen pozitív visszajelzés.
Mike1:
A történet az összes sw filmhez képest SEM bugyuta, hátmég ha csak mint különálló filmként kezeljük.
Steril karakterek:sajnos ez már minden kék vászon előtt forgatott filmre igaz, nem hinném, hogy kategóriájában mesterkéltebb lenne bármelyik álomgyáros "remekműnél". Nekem nem volt bajom a karakterekkel, de szivesen venném, ha megemlítenél 1-2 karaktert, mely szerinted mesterkélt. Érdekelne bővebben a véleményed!
Primitív ialógusok: Lásd az előző magyarázatom, nem hinném, hogy a mítosz, a műfaj vagy a történet kidolgozottabb, méllyebbrőljövő dialógusokat követelne meg. Szerintem a többi részhez képes még mindíg komolyabbak a dialógusok.
Szereplők kidolgozottsága: Nem vártam egy SW-től kidolgozottabb karaktereket. Hozta a formáját.
(egyedül talán Amidala karkatere volt gyenge, élttelen és a csaj - nem jut eszembe a neve- nem igazán játszott átéléssel. igazából sehogy sem játszott)
Rég nem szórakoztam ilyen jót SW film közben. Sokkal jobban beleillik a saga-ba, mint az első rész.
SZERINTEM
Én az eddigi legjobb SW epizódot láttam csütörtökön.