[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Iron Man 2
Pörgős jó kis film volt ez tele poénokkal.Sokszor kiszámítható a történet és pár apró butaságot leszámítva volt olyan jó mint az első rész.Szerintem akinek az tetszett annak ez is fog.Mickey Rourke hibátlanul hozta a rosszfiú szerepet.
8/10
The Tournament
7 évente megrendezett bérgyilkosok viadala.A történet és a karakterek is jók csak nekem sokszor túlzás volt a gyilok.Az atya karaktere kifejezetten zavart végig.Azt a szenvedést amit művel meg amilyen fejeket vág.Eltévelyedett alkesz aki megtér.Hát nekem nem volt életszerű.A másik zavaró a versenyt irányító két srác az idióta erőltetett poénokkal meg a nagyképű hófehérre vakolt csaj.
Viszont a bérgyilkosok karakterei jók voltak.
5/10
Death Sentence
Egy üzletember,családapa vívódása és bosszúja a családtagjai elleni támadások miatt.Kevin Bacon nagyon jól hozta ezt a szerepet.A esélytelen menekülés (parkolóház stb) simán élethű volt.A rendőrnő karakteresebb lehetett volna.Néha feltűnt de nem volt semmi tekintélye.A bandatagok viszont jó brutálisra sikeredtek.
6/10